Chris Tudda, Cold War Summits: A History, from Potsdam to Malta - Andı, Ahmed Fatih (FSM Vakıf Üniversitesi, 2016)
Amerikalı tarihçi Chris Tudda’nın 2015’te çıkan “Cold War Summits: A History, From Potsdam to Malta” başlıklı kitabı uluslararası tarih literatürüne yeni ve nispeten farklı bir bakış sunuyor. Kitap, özellikle alışılagelmiş uluslararası tarih anlatısını farklı analiz düzeyleri arasında gidip gelen bir yaklaşımla ele almasıyla dikkat çekiyor.