Fatih: Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Bülteni, 6-7 - Tuğlu, Ayhan (FSM Vakıf Üniversitesi, 2013)
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi tarafından yayımlanan, haber, sanat, kültür içerikli bültendir.
Keywords: Bülten; Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi