Kitabiyat - Kurtoğlu, Mehmet (Vakıflar Genel Müdürlüğü, 2012)
Prof.Dr.Orhan Cezmi Tuncer’in hayatı ve mimarlığının yer aldığı uzun söyleşiden oluşan Selçuklu Mimarisi Üzerine kitabının ayrıntılı şekilde tanıtıldığı kitabiyat bölümünde ayrıca Vakıflar genel müdürlüğü yayınları arasında çıkan Tarihte İlginç Vakıflar, İlham Veren Medeniyet adlı çizgiroman ve hikayelerden oluşan iki kitaba yer verilmiştir. Yine Vakıflar Genel müdürlüğünün geçen yıl Vakıflar haftası dolayısıyla gerçekleştirmiş olduğu Vakıf medeniyeti 2011 Yılı Eğitim Sempozyumu kitabının tanıtımına yer verilmiştir. Sempozyumda sunulan bildirilerin yer aldığı bu kısa tanıtımda vakıf eğitim hususu üzerinde durulmuştur. Son olarak Vakıflar Genel Müdürlüğü Siirt Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından kitaplaştırılmış olan Uluslararası Veysel Karenî ve Mânevî Kültür Mirasımız Sempozyumu kitabında sunulan bildirilere değinilmiştir. Editörlüğünü, Mehmet Bilen ve Şevki Efe’nin yapmış olduğu Veysel Kareni hakkında detaylı bilgiler içeriyor
Catalagues