“Sîreti Sûrette Görmek-I: Kurmaca Dünyada Hz. Peygamber’i Yazmak” - Terzi, Berna (FSM Vakıf Üniversitesi, 2017)
Meridyen Derneği’nin desteği ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nin katılımları ile Hz. Peygamber’in modern sanatsal formlarla anlatılması meselesini disiplinlerarası bir yaklaşımla tartışmaya açmayı hedefleyen “Sîreti Sûrette Görmek” üst başlıklı çalıştay dizisinin ilk halkası “Kurmaca Dünyada Hz. Peygamber’i Yazmak”, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Atik Valide Yerleşkesinde gerçekleştirildi.