XIX. Yüzyılın Birinci Yarısında Belgelerle Osmanlılarda Çocuk Düşürme Problemleri Üzerine Bazı Gözlemler, Vakıf Doğumevi, Eczane Açılması - Şahin, Kamil (Vakıflar Genel Müdürlüğü, 1995)
[No Abstract Available]