5. Eğitim Araştırmaları Kongresi: Eğitim Bilimlerinde Terminoloji, 18 Ekim 2024, Tam Metin Bildiri Kitabı (FSMVÜ-EAK 2024) - (:unkn) unknown (FSM Vakıf Üniversitesi, 2025)
Eğitim bilimlerinde terminoloji, disiplinin gelişimi, kuramsal çerçevenin netleşmesi ve bilimsel iletişimin sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi açısından kritik bir role sahiptir. Eğitimde farklı alanlar açısından terminoloji çalışmalarını eğitim bilimleri terminolojisinin gelişimini destekleyen, kavramsal çerçeveleri tartışan ve kapsamlı yaklaşımlar sunan akademik çalışmaları temel aldığımız 5. Eğitim Araştırmaları Kongresi’ne katkıda bulunan tüm araştırmacılara şükranlarımızı sunarız.