100. Yılında Uluslararası Bağdat (Medînetü’s-Selâm) ve Kûtü’l-Amâre Sempozyumu - Köse, Ömer Faruk (FSM Vakıf Üniversitesi, 2017)
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, Türk Tarih Kurumu ve Üsküdar Belediyesi işbirliğiyle 20-22 Aralık 2017 tarihlerinde “100. Yılında Uluslararası Bağdat (Medînetü’s-Selâm) ve Kûtü’l- Amâre Sempozyumu” gerçekleştirildi. İki gün süren sempozyumda on bir oturumda toplam elli bir tebliğ sunuldu.