İsmail Küçükkılınç, Jön Türklük ve Kemalizm Kıskacında İttihadçılık - Turan, Ömer Şerif (FSM Vakıf Üniversitesi, 2016)
Tarih kıymet hükmü demektir. Bu kıymet tarihçiler/araştırmacılar tarafından geçmişin -sesi yakın- yankısıyla doğru bir şekilde kitap sayfalarına kaydedilmek ve böylece geleceğe taşınmak zorundadır. Yakın tarihle alakalı ilgi çekici bu eser hukukçu yazar İsmail Küçükkılınç tarafından hazırlanmıştır.