Şehirleri Bizim Kılan Kadim Varlıklar: Vakıf Eserlerimiz, İstanbul ve Yeni Model Arayışları - Eriş, Cem (Vakıflar Genel Müdürlüğü, 2015)
...
The Ancient Values Making the Cities Ours: Foundational Heritage, İstanbul and Searches of New Models