Fatih: Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Bülteni, 25 - (:unkn) unknown (FSM Vakıf Üniversitesi, 2022)
Üniversiteler merak ettiklerimizi öğrendiğimiz, sorguladığımız, eleştirdiğimiz, araştırdığımız ve ürettiğimiz yerlerdir. Yeni başlangıçlara ilk adımdır. Binbir emek vererek geçilen dersler, hayatımızın başköşesinde yer edinen dostluklar ve acı tatlı her deneyimle bir başkadır üniversite yılları. Mezun olurken hüzünle mutluluğu bir arada yaşamamız onun hayatımızda kapladığı bu yer nedeniyledir. Hüzün vardır evet, ama yeni başlangıçlara yol almanın sevinci de vardır. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nin 1147 öğrencisi de bu ve benzeri duygularla yeni bir döneme adım attılar. Mezuniyet heyecanını pandeminin gölgesinde de olsa yaşadılar. Üniversite olarak biz de onlarla benzer duygular içindeydik. Dile kolay 1147 öğrencimizi yarınlara uğurladık, 1147 kişi geçti bu sıralardan, koridorlardan, hayatımızdan… Hepsinin yolu açık olsun.