KİTS : Yeni Uygulamaları - Çelikbaş, Zeki; Çelikbaş, Sema; Tuğlu, Ayhan; Çimen, Ertuğrul; Manyas, Mehmet (ANKOS KITS, FSM Vakıf Üniversitesi, 2011)
ANKOS İşbirliği Grubu taarfından geliştirilen KİTS uygulamsındaki yeni uygulamaları kapsamaktadır.
Keywords: KİTS; Kaynak Paylaşım; Kütüphanelerarası Ödünç; ILL