Vakıfların Amaçlarına Uygun Olarak Çalışabilmesi İçin Sosyal ve İktisadi Yönden Değerlendirilmesi Açısından Mevzuatın Aksayan Yönleri - Zaim, Sabahaddin (Vakıflar Genel Müdürlüğü, 1990)
[No Abstract Available]