Musavvir Hüseyin Tarafından Minyatürleri Yapılan ve Halen Vakıflar Genel Müdürlüğü Arşiv'inde Muhafaza Edilen Silsile - Name - Bayram, Sadi (BAYRAM, Sadi. "Musavvir Hüseyin Tarafından Minyatürleri Yapılan ve Halen Vakıflar Genel Müdürlüğü Arşiv'inde Muhafaza Edilen Silsile - Name." Vakıflar Dergisi, 13 (1981): 253-338., 1981)
[No Abstract Available]