V. I. Rassadin, Kartinnıy Slovar’ Soyotskogo Yazıka, Ulan Ude: Respublikanskaya Tipografiya - Fındık, Ayşe Şeyma (FSM Vakıf Üniversitesi, 2021)
Soyotçanın Resimli Sözlüğü; Rusya Federasyonu, Bilim ve Yükseköğretim Bakanlığı’na bağlı Kalmuk Devlet Üniversitesi, Moğol ve Altay Araştırmaları Bilim Merkezi tarafından hazırlanmış bir projedir. Respublikanskaya Basımevi tarafından Ulan-Ude’de 2020 yılında yayımlanmıştır. Redaktörlüğü S. M. Tro fimova, çizimleri ise D. D. Pokrovskaya tarafından yapılmıştır. Sözlük ilkokul öğrencilerine kılavuz olma amacıyla okullarda okutulmak için hazırlanmıştır. As lında bu çalışma Rassadin tarafından 2003 yılında Soyotça-Buryatça-Rusça söz lük olarak hazırlanmıştır. Sonrasında Bela Kempf bu çalışmaya kısa bir gramer ekleyerek Soyotica ismiyle Szeged Üniversitesi tarafından Studia Uralo-Altaica serisinin 48. kitabı olarak yayımlamıştır. Resimli sözlük olarak okullarda okutul ması amacıyla yayımlanması ne yazık ki Rassadin’in ölümünden sonra mümkün olmuştur