Kitabiyat - Demirtaş, Hasan (Vakıflar Genel Müdürlüğü, 2014)
Kitabiyat bölümünde Araştırmacı Hasan Demirtaş Bursa ve Manisa’daki vakıflarla ilgili olmak üzere Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün kültür hizmeti olarak yayımlanan iki kitabı ana hatlarıyla tanıtmaktadır. Oliver Leaman’ın “İslam Estetiği’ne Giriş” adlı 2010 baskılı kitabı Yazar Mehmet Kurtoğlu tarafından özetle sunulmaktadır. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2014 yılı Vakıf Haftası “Vakıf ve İktisat” teması altında bir dizi etkinlik gerçekleştirilmiştir. Araştırmacı Ahmet Kılıç bu çerçevede Vakıflar Genel Müdürlüğü ve TOBB ETÜ işbirliği ile gerçekleştirilen sempozyumu değerlendirmekte ve etkinlikler hakkında bilgi aktarmaktadır.