Fatih: Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Bülteni, 8 - Tuğlu, Ayhan (FSM Vakıf Üniversitesi, 2013)
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi tarafından yayımlanan bültenin 8. sayısıdır.
Keywords: Bülten; Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi