Fizyoterapist Kontrollü, Supinasyon ve Pronasyon El Bilek Hareketleri İçin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Cihazı - Korkmaz, Mehmet (Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Biyomedikal Elektronik Tasarım, Uygulama ve Araştırma Merkezi, 2017)
El bileği kırıkları acil vakalarının önemli bir kısmını oluşturmaktadır. Açık el üzere düşmeden kaynaklı oluşan bu kırıklar hastaların gerek iyileşme sürecinde gerekse rehabilitasyon sürecinde önemli ölçüde yaşam kalitelerine mani olmaktadır. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı araştırma/girişim projesi kapsamında geliştirilen cihaz ile bu türde hastaların rehabilitasyon sürecinde iyileştirmeler sağlanması amaçlanmıştır. PS1611 cihazı el bileği kırık kemiğin kaynamasından sonraki rehabilitasyon sürecinde kullanılacak bir cihazdır. Cihaz iyileşme sürecini hızlandıran, uzmana gerek kalmaksızın rehabilitasyon egzersizlerini gerçekleştirebilecek, ilgili bölgeye sıcaklık uygulayabilen, hastanın iyileşme durumunu takip edip kaydedebilen ve hastanın konforunu artıracak özelliklere sahiptir.