FSM / Ayasofya : Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Ayasofya Yerleşkesi Bülteni, 5 - Ladikli, M.Faruk (Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, 2024)
Fatih’in şehri İstanbul’da; Üsküdar, Topkapı, Haliç, Gülhane ve Ayasofya’da “Şehrin Kalbinde” yer alan 5 farklı yerleşkesiyle Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, gerçekleştirdiği tüm nitelikli akademik ve sosyal faaliyetlerle öncü nesiller yetiştirmektedir.