Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda Okuyan Öğrencilerin Cinsiyet Grupları Açısından Duygusal Zekâ Düzeylerinin Karşılaştırılması - Zekioğlu, Aylin; Tatar, Arkun; Türkmen, Mustafa (Celal Bayar Üniversitesi, 2015)
Bu çalışma, Beden Eğitimi ve Yüksekokulunda okuyan spor yapan öğrencilerin cinsiyetler açısından duygusal zeka düzeylerinin farklılık gösterip göstermediklerinin incelenmesi amaçlanmıştır.

The aim of this study is to investigate the relationship of emotional intelligence and gender among the students of school of physical education and sport.
Comparing of Emotional Intelligency According to Gender Among Students of School of Physical Education and Sport
Keywords: Duygusal Zeka; Cinsiyet; Spor; Emotional İntelligence; Gender; Sport