Konuları açısından yâsîn sûresinin tefsiri - Cihangir, Ömer (FSM Vakıf Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı, 2013)
Bu tez, konulu tefsir alanında yapılmış bir sûre tefsiri çalışmasıdır. “Konuları Açısından Yâsîn Sûresinin Tefsiri” isimli bu çalışmada muteber klasik tefsir kitaplarına ve bu konuyla alakalı telif edilmiş bütün eserlere müracaat deilmiştir. Bu tezde, risâlet, tevhid ve ahiret gibi itikadî konular arasında önemli bir bağın olduğu sonucuna varılmıştır
FSM Vakıf Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü
Keywords: İslam; Kuran; Tefsir; Islam; Quran; Commentary