Geçen Asırda Türk Süsleme San'atımızın Mümtaz Simalarından Mücellitbaşı Salih Efendi - Ünver, A. Süheyl (ÜNVER, A. Süheyl. "Geçen Asırda Türk Süsleme San'atımızın Mümtaz Simalarından Mücellitbaşı Salih Efendi." Vakıflar Dergisi, 13 (1981): 237-251., 1981)
[No Abstract Available]