Psikoloji Günleri: Psikoterapi - Temiz, Zahide Tepeli (FSM Vakıf Üniversitesi, 2018)
FSMVÜ Psikoloji Kulübü tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Psikoloji Günleri 3-4 Mart tarihlerinde “Psikoterapi” temasıyla gerçekleştirildi. Pek çok psikoterapi kuramına yer veren bu program, psikoterapi alanında uzman psikiyatr ve psikologların sunumları ve atölye çalışmaları ile 15 üniversiteden 1000’in üzerinde öğrenciyi ağırladı.