Bir Vakıf Eser Olarak Cami, Mescid, Zaviye, Şifahane Gibi Dini ve Sosyal Yapılarda Bulunan Halı, Kilim ve Düz Dokuma Yaygılar ve Bunların Günümüzdeki Durumu - Deniz, Bekir (Vakıflar Genel Müdürlüğü, 1994)
[No Abstract Available]